lauantai 21. huhtikuuta 2012

Taateli jumpsuit


Kaava: OB 6/10 Jumpin´ in (muokattuna)
Kankaat: Taateli joustofrotee (en muista enää mistä)
Turkoosi paksuhko trikoo nettikirpparilta
Turkoosit resorit muistaakseni Myllymuksuilta

Aiemmin tytölle tekemäni jumpsuit sydänvelourista on ollut aivan suosikki käytössä, joten päätin tuhota pitkään kangasjemmassa pyörineen taateli joustiksen lopun myös haalariksi, kun siihen löytyi melko hyvin mätsäävää turkoosia trikootakin ja resorit omasta varastosta. 

Muokkasin kaavaa tällä kertaa vain vähän. Lisäsin etu- ja takakappaleisiin niska-haara pituuteen noin 3cm lisää. Muuten kaava olikin ihan sopivan mallinen ja kokoinen, joten sen kummempia muutoksia en tällä kertaa tehnyt. 

Kankaita leikatessa mokasin takakappaleiden kanssa. Leikkasin kaavat kahteen osaan ja onnistuneesti neulasin takakappaleissa yläosan toisinpäin kuin alaosan. Vasta keskitaka saumaa ommellessa rupesin ihmettelemään, että miten ihmeessä voi haarasauma ja hihat tulla samalle puolelle. :D No niinpä niin. Ei auttanut muu kuin katkasta takakappaleet ja vaihtaa yläosien paikat keskenään. Tuli ylimääräinen sauma taakse mutta ei kai sitä kukaan huomaa. Jos huomaa niin ainahan voi sanoa, että tarkoituksella tehty juttu. ;D


Hupun sisäpuoli ja taskupussit on kivan turkoosia trikoota, jonka joskus ostin joltain yksityishenkilöltä erään keskustelupalstan kirppikseltä. Siitä onkin tehty jo kaikenlaista ja nyt kului suurinosa rääppiäisistä näihin. Jäi enää pieniä tilkkuja. Värisävy on todella lähellä taatelin turkoosin kanssa. Resoriakin löytyi omasta jemmasta turkoosina mutta sen sävy heittää pikkuisen noihin muihin nähden mutta ei haittaa. En halunnut kuitenkaan ruskeitakaan resoreja laittaa (vaikka vetoketjun jouduin laittamaan ruskean, kun ei muuta väreihin sopivaa ollut ja en jaksanut varta vasten lähteä ostamaan), kun nuo turkoosit on paljon piristävämmät. Paljon muutakin on tullut tällä viikolla ommeltua. Niistä lisää myöhemmin. =)


3 kommenttia:

 1. Hei tää on ihana! Tuo turkoosi piristää kivasti tuota kuosia.. ainakin näin kevääksi oikein hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään, että tästä tuli tosi kiva noilla turkooseilla tehosteilla. =)

   Poista
 2. Aivan ihana jumpin! Ja pienet virheet nyt ei haittaa mitään käsintehdyssä tuotteessa!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!