maanantai 20. helmikuuta 2012

Jumpin´ in haalari

Näitä kokohaalareita, olohaalareita, jumpsuitteja, miksikä-lie-kuuluukaan-sanoa on näkynyt jo aika monessa blogissa ja tottahan munkin oli pakko kokeilla tuota kaavaa.

Kaava: Jumpin´ in velourhaalari Ottobre 6/2010
Kangas: Ruskea sydänvelour ja yksivärinen ruskea velour ikasyr,
piilovetoketju HHkangas, ruskea resori muistaakseni Myllymuksut

Muokkauksia tein jonkin verran. Ihan ensimmäisenä piirsin kaavat yhtenäisiksi. Alkuperäisessä olisi etu- ja takakappale koostunut kolmesta osasta. Lisäksi taskupussit muokkasin pyöreiksi ja kauluksen sijaan tein haalariin hupun. Hyvä ohje hupun kaavan itse piirtämiseen löytyy muuten Kätten jälkiä -blogista. Mä olin itse niin laiska, että piirsin hupun ensimmäisestä käsiini osuneesta hupparin kaavasta ja muokkasin sen vaan vastaamaan haalarin mittoja. Lisäksi vielä tein haalariin resorit hihan ja lahkeensuihin käänteiden sijaan. Koko on 86cm ja oli ilman sen suurempia muokkauksia sopiva meidän 10,5kg/77?cm tytölle. Yllätyin jopa, miten kapea tuo kaava olikaan Ottobreeksi.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana! En ole tähän mennessä kovinkaan lämmennyt haalareille, mutta tähän ihastuin. Ehkä emidänkin taaperoi tarvitsee tällaisen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Linnea! Tästä tuli kyllä tosi kiva mun omastakin mielestä. Mäkään en ole kanssa kovin ollut lämmennyt näihin haalareihin mut sen verran söpöjä bongailin muutamista blogeista, että piti kokeilla. =)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!