sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Nuppupeitto ja pussukat

"Nuppupeitto" 
koko 40 x 40 (kai? ehdin jo unohtaa tarkat mitat =D)
Kankaat: Tilda kankaat Sinooperista, toisen puolen punainen velour HHkangas
Applikointi valkoista lakanakangasta

Tämä nuppupeitto on tehty tietylle pienelle ihmiselle, joka syntyi tähän maailmaan varsin aikaisilla viikoilla. Niin pieni ihminen tarvitsee erityisen paljon suojelusenkeleitä elämänsä alkutaipaleille ja siitä se ajatus sitten lähti. =)


Tildakankaat oon ostanut joskus vuosia sitten Tampereen käsityömessuilta Sinooperin kojusta. Tarkoitus oli laittaa raidalliset palat kulmiin vinottain mutta mokasin leikatessa (äh, kun lapset aina sekoittaa ajatukset pölinöillään) ja enempää ei kangasta ollut. Toiselle puolella on ihan vain punainen velour. En laittanut väliin mitään pehmustetta/lisälämmikettä. Toivottavasti on jo tälläisenään sopivan lämmin. Reunat tikkasin siksakilla.


Tämä applikointi oli mun ensimmäinen vähänkään isompi applikointi yritys. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Itelle vinkiksi seuraavaa kertaa: SUUNNITTELE kunnolla ennen ku alotat tekeen mitään! ;D Noooh, ei kai se ihan niiiin paha ole... Vähän vaan. Toivotaan, että lämmin ajatus korvaa toteutuksen puutteet. <3


Kankaat: Tildakankaat Sinooperista
Aplix-tarra ja vetoketju jostain..

Samoista kankaista tein samaan syssyyn pari pientä pussukkaakin.. Varsin kiukuttelevaa pussukkaa! Jouduin nimittäin purkamaan melkeinpä joka toisen sauman, kun aina jotain meni pieleen. Vetoketjun ompelin kahdesti kiinni. Samoin toisessa pussissa olevat tarrat on kahteen kertaan väännetty. Ärh.


Huvittavaa sinänsä, että jaksoin niin monta kertaa purkaa ja ommella uudelleen, kun ei mulla näille ollut edes minkäänlaista tarvetta. Kunhan huvikseni tein. 

Koska en keksinyt näille tekemistä itellä niin vein ne eilen veljeni tytöille tuliaisiksi, kun käytiin juhlistamassa nuoremman tytön 2v synttäreitä. Kilttinä tätinä piilotin tietysti pienet herkutkin pussukoiden sisälle.   ;)

2 kommenttia:

  1. :) Purkaminen on kyllä niin tylsää puuhaa, että hatunnosto täältä! (itse olen usein melko laiska purkamaan, tai ainakin puran kera ärräpäiden..) Ja kannattikin purkaa, ovat tosi söpöjä, kuten peittokin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna!

    Peitto on kuulemma saanut kovasti kehuja pienen ihmisen hoitopaikassa. <3 Lämmittää kovasti sydäntä, vaikkei toteutus omasta mielestä olekaan kovinkaan lähellä sitä, mitä ajatus päässä alkujaan oli.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!