maanantai 18. marraskuuta 2013

Isänpäivälahja ukille

Kävin tämän kirjoittamassa jo aikoja sitten mutta jostain syystä bloggeri tykkäsi takuta, eikä suostunut julkaisemaan tekstiä. Nyt vasta ehdin kokeilemaan uudestaan.. Isänpäivä oli ja meni mutta täältä tulee nyt postaus siihen liittyen kuitenkin.

Missähän lie joskus tuli vastaan mies (tai miehen kuva, ei voi muistaa), jolla oli musta t-paita päällä. No niitähän toki tulee vastaan vähän väliä mutta se mihin mun mielenkiinto kohdistui tässä miehessä, oli paidan painatus. Samaa ideaa käyttäen tuunasin isälleni paidan isänpäivälahjaksi.

Paita kaupasta ja idea jalostettu vastaantulleesta
Kangasväri Tiimarista


Paita on tällä kertaa ihan kaupasta ostettu (ja tietysti sivusaumoista kiero ja muutenkin huonosti tehty). Aika ei vaan riittänyt nyt itse ompelemaan. Painatuskin meni ihan pieleen, kun otin suoran linjan sivusaumasta. Äh. Olisin halunnut numerot pienempinä mutta vapaalla kädellä piirtäen (joku oli piilottanut mut kirurginveitset niin en saanut tehtyä sabluunoita) en pienempään pystynyt. Tuli niin itsetehdyn näköinen että. Mut hei, sitähän tämä onkin! Onneksi iskä-ukki tykkäsi kuitenkin!1 kommentti:

  1. Tosi hieno! Minä ensin luulin, että olet painanut nämä numeroleimoilla.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!