sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Savan salainen paketti -vaihto

Osallistuin fb-ryhmä Saumanvarassa salaiseen pakettivaihtoon. Ideana oli, että jokainen osallistuja lähettää jollekin toiselle jotain kangasta ja/tai ompelutarviketta, josta saajan tulee ideoida ja ommella jotain.Tälläisen paketin minä sain. Tunnustan, tuli kyllä vaikeuksia keksiä, mitä lähtisi toteuttamaan. Lähinnä siksi, kun mustaan pohjaan on niin helppo lähteä rakentamaan melkein mitä tahansa. Pyörittelin hienoja visioita kaikenmaailman applikoiduista paidoista yms. mutta siinäpä se aika sitten vierähtikin loputtomasti pohtiessa. Niin nopeasti, että lopulta tuli liian kiire ja toteutus myöhästyi aikarajoista. Kiireen takia lopputuloskaan ei ole kummoinen, kun tämän hetken ompeluaika olikin hyvin rajallista. Siitä menin, mistä aita oli matalin.Pipoja meillä riittää mutta tässä taitaa olla ensimmäinen "pannumyssy" mallinen pipo. Niitä on esikoinen kaivannut pyöräilykypärän alle. Tuppaa lörppämalliset valumaan silmille. Kohta alkaa myös luistelut sun muut koulussa, että täytynee varmaan tehdä jostain vähän lämpöisemmästäkin materiaalista toinen samanlainen niin saa luistelukypäränkin alle laittaa.


Samasta palasta sai myös toisen pipon. Sen tein "normaalin" pidemmän malliseksi. Tähän visioin näkyvän heijastin "vauhtiraidan" mutta eipä visio ihan kohdannut toteutusta. Piti purkaa ja lopulta ompelin ihan vaan tähdenmuotoisen heijastimen otsalle. Sitä ei ainakaan voi pieleen ommella. Tuubikaulureitakin tarvitaan jo, joten samaa kuosia pääsi myös kaulurin virkaa toimittamaan. Tällä kertaa tälläinen kolmiomallinen. Näppärä sekin, tarvisi tehdä enemmänkin.

Kangasta jäi vielä pieni palanen, jonka yritän yhdistää johonkin ompelukseen kunhan ehdin. Nyt näitä kuvia tänne ladatessa tajusin, että oon unohtanut koko kuminauhan mukana olon. Hupsista! Noooh, kyllä sekin varmasti vielä johonkin päätyy. Ennemin tai myöhemmin.

Suuri kiitos pakettini lähettäjälle! Kuka ikinä sitten oletkaan! Ja anteeksi näin tylsästä toteutuksesta! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!