torstai 25. heinäkuuta 2013

Punainen aita

Mun piti ommella lapsille housuja ja muutama lahjuskin olisi työnalla mutta pah mä mitään niitä ommellut. Sen sijaan hain Käpysen paketin postista, pikapesin ja tuulikuivatin aitatrikoon ja ompelin taas itselleni.Kaava: TOE-mekko Kätten jälkiä -blogin Mirelan käsialaa, koko S
Kangas: Paapii designin Aita jersey Käpyseltä

Muokkasin mekon hihattomaksi ja helmaa vähän pidensin. Resorit on nyt mitä on. Ompelunurkkauksen valossa näytti natsaavan paremmin. Tän kaavan helma on vaan niin ihana! Tuosta kankaasta nyt puhumattakaan! Tykkään tosi paljon.


5 kommenttia:

 1. Oi että kun onkin hyvän näköinen toteutus ja sopii hyvin päällesi. Vähän pistää miettimään pitäisikö itsekin antaa kaavalle toinen mahdollisuus...

  VastaaPoista
 2. Todella upea mekko. Mielenkiintoinen kaava ja tämä on kyllä hätkähdyttävä toteutus siitä. Eipä olisi itselle tullut mieleen tehdä tästä kankaasta tuon tyyppistä mallia, mutta toimii älyttömän hyvin.

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi makee!aj sopii sulle niin hyvin. Minä se vaan marinoin vieläkin tuota kaavaa.. ;) ei ole tainnu itelle tulla vielä se oikea kangas vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis mekko! Ihana sivuliehuke ja kangas.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis mekko:). Mukava löytää sattumalta kivoja ompelublogeja. Tulin Piikun blogin kautta tänne ja jäänpä samalla lukijaksikin:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!