perjantai 1. helmikuuta 2013

Tunika ja housut uhmikselle

Onnea on kaksivuotias neitokainen ja uhmakiukku. Äiti saa ufoina roikkuneet housut valmiiksi ja innostuu ompelemaan väreihin jokseenkin sopivan tunikankin. Tyttö tykkää ihan hirveästi.. NOT! Ehdotus kuvaushetkestä saa raivokkaan vastaanoton.


Ei onnistu, ei sitten millään. Sylissä rauhotutaan, jopa hymykin irtoaa veljien pöllöilyille.


Jokohan olisi pahin kiukku helpottanut.. yritetään uudestaan. Ei ole äiti niin nopea kameran kanssa, että yhtään ainutta hyvää kuvaa ehtisi tulla siinä ajassa, kun saa tytön seisomaan seinää vasten ja napattua kuvan ennen kuin tyttö on jo matkalla karkuun tai tunkemassa takaisin syliin. Tyydymme siis näihin kuviin..

Kaava: Paidassa Ottobre 1/12 Mail Express muokattuna, koko 92cm
Housut Ottobre 1/09 Saimi muokattuna, koko 92cm
Kankaat: Trikoo ja velour kangasvaihtareina
Resorista en enää muista

Tunikaan käytin jo aiemmin piirtämää kaavaa Mail Expressistä, muokkasin vaan kirjekuorityylisen kaula-aukon normaali pyöreäksi. Olkasauma on siis suora ja keskellä olkaa eikä tule eteen niin kuin alkuperäisessä kaavassa. Hihatkin tein pitkinä. Tykkään tästä mallista tosi paljon. Rypytykset edessä ja takana tuoa kivaa vaihtelua perussuoriin tunikoihin.

Niin tunikoihin, jotka on enää ainoa tyttömäinen vaate, mitä meidän ihana uhmis suostuu pukemaan päälleen. Jos suostuu. Mekot ja hameet on olleet täydellisellä kieltäytymisellä jo jonkin tovin. Sen siitä saa, kun on kolme isoveljeä esimerkkinä.

Muoks. Niin joo, Saimien muokkaus on ihan vaan lahkeiden pidentäminen ja resorien tilalle kuminauhakiristys. 

4 kommenttia:

 1. tiedän tiedän, jospa jokuinen röyhelö auttais Teilläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt, jos rupeisin pukeen noi pojat välillä mekkoihin kanssa. Jospa se auttaisi. ;D

   Poista
 2. Nämä on jotenki niin ihanat nämä sovituskuvat ku ovat niin todellista arkea (:

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihania kuvia olet ottanut, vaikkakin noin söpöstä mallista on vaikeaa saada huonoja otoksia. Asukin on aivan ihana <3.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!