torstai 16. elokuuta 2012

Kännykkäpussukka

Huomasin ekan koulupäivän jälkeen, että meidän kolmasluokkalaisen kännykkä kulki pojan mukana jostain kirjakerhosta (?) saadussa vihreässä Paddington-pussukassa. Sitä oli yritetty "naamioida" ei-niin-lapselliseksi piilottamalla Paddingtonin kuva ja teksti räyheiden tarrojen alle. Voi raasu sentään, asialle piti tehdä kyllä jotain ja heti!

Nappinjan blogissa tuli vastaan kännykkäpussukan teko-ohje just oikeaan aikaan! Pääsi samantien työn alle. Etten ihan liian helpolla pääsisi, päätin applikoida pussukkaan jonkun kuvan. Angry birds vaikutti tarpeeksi helpolta tälläiselle aloittelijalle ja siitä poikakin tykkää.


Kaava/Ohje: Nappinjan blogista
Kankaat/tarvikkeet: Musta-valkoinen tähtitrikoo Käpynen
Musta trikoo Royal-tuote
Kovikehuopa Eurokangas
Naru HHkangas


Ohjeesta poiketen ompelin saumat ulkopuolelle näkyviksi ja pussukka ei ole ihan 3 x kännykän pituudella tehty. Muuten seurailin Nappinjan ohjeistusta, kiitos hurjasti siitä!

Välissä on pehmusteena EK:sta ostettu kovikehuopa, kiinnityksenä pieni pala napakkaa tarranauhaa, mitä on jäänyt kestovaippaompeluista. Toiselle puolelle pussukkaa kiinnitysläppään tikkasin ompelukoneella pojan nimen, kun tuosta noi aakkoset valmiiksi löytyy. Olisi sen voinut tuohon kuvan päällekin tikata mutta tuli idea vähän liian myöhään enkä viitsinyt ruveta enää sivusaumoja aukomaan, kun ne kerralla sain kohtuu siististi ja tasaiseksi ommeltua.  Applikoinnin kankaat on kaikki trikoita. Huomaa, että en ole mikään pro mutta tekemällähän sitä aina paremmaksi oppii.

Poika oli kovasti onnellinen uudesta kännykkäpussukastaan. Nämä on näitä ompeluelämän loistohetkiä, kun näkee toisen eleistä ja ilmeistä, miten mieluisan lahjan saikaan tehtyä. <3>

10 kommenttia:

 1. Todella kivan näköinen kännykkäpussi, ja kuvasta näkee kyllä ilmeisen selvästi, että omistajakin tykkää!

  VastaaPoista
 2. Kiva kännykkäpussi! Tarpeellinen ja lapselle mieluinen on se paras yhdistelmä kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, poika pyöri ja hääri ympärillä koko ajan, kun ompelin ja kun sai valmiin pussukan kaulaansa, tuli kyllä niin hieno ja tiukka halaus palkaksi että! Just parhautta!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tulikin hieno ja aplikaatio on hyvin onnistunut :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienon kännykkäpussin olet tehnyt! Kangasvalinnat ja applikaatio ihan nappiin :) Ei ihme et poika tykkää :)

  VastaaPoista
 7. Hieno. :) Kyllä kelpaa kännyä kanniskella. :)

  VastaaPoista
 8. Minulta oli ihan mennyt tämä ohi! On aina hienoa nähdä, kun joku on tehnyt omasta ohjeestani jonkun tekeleen :)! Tämä näyttää kovin onnistuneelta ja hienolta :).

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!