maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen ARVONTA!

Oon aloittanut tämän blogin kirjottamisen jo marraskuussa 2009 eli yli kolme vuotta sitten! Huih. Postauksia tosin ei mitenkään hurja määrä ole. Oon tätä enemmän ja vähemmän, yleensä vähemmän, ahkerasti päivitellyt mutta sitä tämä käsillä näpertämisharrastus mulla muutenkin on. Toisinaan on kauheasti innostusta väkertää, toisinaan taas ei yhtään. Välillä aika ja jaksaminen vähän rajottaa tekemisiä. Joskus taas innostun vähän liikaa ja alotan uusia töitä ennen kuin edelliset on lähellekään valmiina. Niin kuin on tapahtunut nytkin. =D Ompelupöydällä on iso kasa leikattuja kankaita ja puikoiltakin löytyy ainakin kaksi keskeneräistä työtä.. muista askarteluväkerryksistä puhumattakaan.

Mutta kuten jo taisin joulun alla lupailla, NYT juhlistan tätä kolme vuotista blogiani ja järjestän vihdoinkin ensimmäisen arvonnan.Palkinnoksi olisi tarjolla tällä kertaa käsityöaiheinen kirja. Arvonnan voittaja saapi valita kolmesta vaihtoehdosta sen itselleen mieluisimman. Vaihtoehdot ovat "Neulo. Virkkaa. Kirjo. Ekolangasta!", "Surrur - Tee oma marimekkosi" tai "Hurmaavat kangaskorut". Kaikki kirjat ovat uutta vastaavia, kertaalleen selattuja ja hyllyyn unohdettuja. Tai mikäli mikään näistä kirjoista ei mikään nappaa yhtään, laitetaan vielä neljänneksi vaihtoehdoksi alkaneen kevään kunniaksi trikoopipo sovitulla mallilla ja kankaalla (sovitaan niistä sitten tarkemmin arvonnan jälkeen).

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Yhden arvan saa jokainen kommentoinut. Anonyymit kommentoijat, jättäkää nimimerkki tai sähköposti tai jokin, mistä teidät erottaa. Toisen arvan saat, jos olet liittynyt lukijoihini tai liityt nyt arvonnan aikana. Kolmannen arvan saa vinkkaamalla arvonnastani omassa blogissa. Ylläolevaa kuvaa voi käyttää linkittämiseen. Kerro kommetissasi monellako arvalla osallistut.

Arvontaan on aikaa osallistua 18.3.12 tasan klo 24 asti. Suoritan arvonnan sen jälkeen joku päivä, kunhan saan sopivasti aikaa ja rauhaa. =)

Arpaonnea kaikille!

18 kommenttia:

 1. Moips! Arvonnassa mukana ja vaikkahan surrur marimekkoa tavoittelemassa, ei ole sitä tullut ikinä selattuakaan! :) Toivottavasti onni suosisi! :)

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan!! Kahdella arvalla ja tavoittelen miekin Marimekon surrurrurria :D

  VastaaPoista
 3. Mulle myös kaksi arpaa surruriin :)

  VastaaPoista
 4. Mukana yhdellä arvalla tavoittelemassa Surrur-kirjaa! :)

  VastaaPoista
 5. Mukana kahdella arvalla. Blogisi onkin minulle uusi tuttavuus. :) Surrur olis ihana!

  VastaaPoista
 6. Löysinpäs ihanan blogin, kaikkia kivoja juttuja sulla täällä. Pakkohan tänne on jäädä lukijaksesi :)

  Eli kahdella arvalla mukana Surrur-kirjaa tavoittelemaan.

  VastaaPoista
 7. Kolmella arvalla mukana. Surrur-kirjaa miekin tavoittelen :)
  Kiva blogi!

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukana, "Surrur - Tee oma marimekkosi"-kirjaa tavoittelen ;)

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla mukaan ja tuo Surrur -kirja palkinnoista kiinnostavin. :-)

  VastaaPoista
 10. Yksi arpa kiitos, kangaskorut olisivat varmaan mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
 11. Osallistun kolmella arvalla, ja mikäli onnetar minua suosii, niin Surrur olisi kiinnostava :)

  VastaaPoista
 12. Bongasin blogisi oman blogini kautta, joten en ole vielä ehtinyt tutustua. Osallistutaanpa silti heti alkuun härskisti arvontaan :P Eli kahdella mukana ja Surrur ois mieluisin, kun se on ollut kirjastossa lainassakin kerran.

  VastaaPoista
 13. Yhdellä yritän ja surrur sopisi minunkin hyllyyni(niinkuin monen muunkin;)! Onnea kolmesta vuodesta ja pitkää ikää blogillesi!

  VastaaPoista
 14. lukijana mukaan kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 15. Noniin, peli lähtee täälläkin kolmella arvalla käyntiin, vaikkakaan lukijoita ei mulla juurikaan ole. :)

  VastaaPoista
 16. Osallistun :) surrur kelpais tännekkin!
  -Emmiina

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa!
  Yhdellä arvalla tavoittelen kirjaa: Surrur - Tee oma marimekkosi

  -Mintsu-

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!