torstai 27. lokakuuta 2011

Litra liitutaulumaalia, osa 1

Kävin ostamassa liitutaulumaalia ja lähimmästä rautakaupasta sitä ei löytynyt kuin litran pönikässä. Jooh, en mä sitä niin paljon olisi tähän hätään tarvinnut mutta en jaksanut lähteä pidemmällekään etsimään pienempiä purkkeja.

Alotin purkin tuhoamisen maalaamalla toista kymmentä puutikkua, kasan pilttipurkkien kansia ja yhden vanhan sydämen muotoisen liitutaulun, johon ei ole oikein liitu tarttunut.


Muutamaan tikun laitoin yhden huonekasvin juurelle pienien ajatusten kera. Ajattelin, että näihin tikkuihin voisi kirjoittaa joulutervehdyksen ja laittaa vaikka joulukukkiin. Tai sitten antaa joskus lahjaksi esim. yrttien siemenien kera. Tai sitten käytän ne itse. ;)


Sydäntaulun olen alkujaan ostanut jostain pienestä sisustusliikkeestä. Se oli punainen ja siihen tarttui hirveän huonosti kaikki liidut, joita oon tässä vuosien aikana ehtinyt kokeilemaan. Maalasin sen uudelleen ja nyt tarttuu liitukin paljon paremmin. Se on roikkunut meidän keittiön seinällä ja sinne sen palautin. Mietin kaikenlaisia tekstejä "open 24/7" tai "itsepalvelu" ja niin eespäin mutta koska kumpikin tuntui hiukan liian ironiselta tähän taloon (ylityöllistetty kotihengetär tässä talossa) niin päädyin perinteiseen fraasiin "Keittiö on kodin sydän".


Pilttipurkkien kannet jäi vielä odottamaan käyttöä. Ehkä maalaan tai koristelen 24 purkkia näteiksi, piirrän kansiin numerot 1-24 ja teen niistä lapsille joulukalenterin.

Litran maalipurkista ei tuntunut häviävän mitään näihin pikkujuttuihin, joten täytyy keksiä kasa uusia projekteja jossain vaiheessa. Pinterestiin siis. =D

2 kommenttia:

  1. Tuo onkin kiva idea, tikkuihin viestiä joulukukkien kera! Ja voisihan sitä laittaa vaikka omista kukkasista kerättyjä siemeniä pussiin kera tikkujen ja antaa lahjaksi puutarhassa viihtyvälle ensi kevättä jo ajatellen! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea tuokin! Harmi, kun ei itellä tullut kerättyä kukista siemeniä tänä vuonna. Kesäkurpitsasta keräsin mut saa nähdä kasvaako niistä mitään. =D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!