tiistai 21. syyskuuta 2010

Pipoja

Viikonlopun synttäri- ja nimipäiväsankareille surautin pikaisesti syksypipot muiden lahjojen kylkiäisiksi. Taka-ajatuksena näissäkin saada noita kangaskasoja edes hiukan pienennettyä.

 Kaava: Idea Plastisockin piposta, mitat summissa
Kankaat: Molemmat trikoita Myllymuksuilta 
Heijastinnauha samoin Myllymuksuilta, 
koristeena pätkät Farbenmixin nauhoja

Musta tähtipipo on 7 vuotiaalle tytölle ja noin 52-54cm kokoiselle päälle. Punapalloinen on pienemmälle neidille, 2½v, ja suunnilleen 48-50cm päähän. Punaista pallotrikoota oli tosi naftisti. Tein niin ison kun pystyin ja pidin sormet ristissä, että sopii nimpparisankarille. Sopi se onneksi ja taisi olla mieluisiakin, kun kuulemma melkein koko ajan pysyvät päässä. =) 

Tänään kuulin, että synttärisankarin pipon oli armas isosisko ominut, joten vein neidin sitten kankaslaatikoiden luo ja käskin valita kankaan uuteen pipoon. Neiti valitsi mieluisimman ja minä surautin siitä uutta lämmikettä päälle. Jospa tämä ei olisi niin isosiskon makuun. ;-)Tämäkin trikoo on Myllymuksuilta joskus kauan sitten tilattua. Laitoin kaikkiin pipoihin sivusaumaan koristeeksi pätkät heijastin- ja koristenauhaa. Heijastinnauhan sain joskus Myllymuksuilta kiitoslahjana tilauksien mukana ja noista Farbenmixin nauhoistan enää muista, mitkä oon tilannut suoraa Farbenmixiltä ja mitkä jostain kotimaisesta nettikaupasta, jonka nimeä en nyt just saa millään päähän. Mietin pitkään, laitanko alas niskaan vai ylös takaraivolle.. lopulta päädyin ompelemaan ne tuonne ylös.

Omillakin lapsilla on akuutti pipopula, joten näitä varmaan tulee tässä lähiaikoina tehtyä muutama lisää.


1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!