perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesämies

Tämä mies ei paljoa esittelyjä kaipaa. Kun kankaassa on jo juju itsessään, siitä on kiva tehdä perussimppeliä vaatetta. Semmoista, minkä saa valmiiksi äkkiä, kun aamulla huomaa, ettei kaapista oikein löydy mitään kivaa päälle laitettavaa. Onnea on ylitsepursuavat kangaskasat. 

Kaava: Onlyn topista vapaasti matkittu
Kangas: Kesämies Kekkonen -trikoota Käpyseltä
punainen resori jostain (en mä enää muista mikä on mistäkin)

Oon joskus ostanut nettikirppikseltä kivan Onlyn topin. Niin pitkän, että peittää pepunkin kokonaan, jos haluaa täysin pitkänä pitää. Mä kun olen tällänen liian lyhyitä vaatteita kammoava niin tuollainen ylipituus iskee muhun ihan täysin. Kaivelin kyseisen topin pyykkikasasta (=vuoresta) ja vähän summissa leikkelin etu- ja takakappaleen. Kangasta oli tosi hankala saada suoraan ja vähän ne kesämiehet nyt seilaileekin vinoon ja kohdistuksista sivusaumoissa ei voi puhua mitään tällä kertaa mutta olkoot. Kylille en välttämättä mekoksi vedettynä lähtisi mutta omissa oloissa ja rannalle (=omaan rantaan keskelle ei mitään) ehkä. Tai sitten ei.


Huumoria kuitenkin pitää löytyä ja sitähän tässä kankaassa on jo valmiiksi roppakaupalla. Jotain ekstraa se kuitenkin vielä kaipasi..


Siinä se, silmänisku vielä kankun päälle. Huomaa ken huomaa. ;)


5 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!