perjantai 2. marraskuuta 2012

Hiljaiseloa ja halloweenasuja

Heipä hei, pieni tovi vierähtänyt ilman päivityksiä tässäkin blogissa. Lyhyesti kerrottuna liian paljon tekemistä, liian vähän aikaa.

Lasten halloween juhliin saatiin kutsu ja olipa kahdella vanhimmalla lapsella muutenkin tiedossa aiheeseen liittyvät naamiaiset, joten jonkinlaista vaatetusta piti kehittää. Ompelin joo mutta melkolailla alimman riman yli menin tällä kertaa.

( Kuvat on taas mitä ovat, kiireessä ja ei-niin-yhteistyökykyisistä otettuja.. )Kaksi vanhita halusivat olla velho ja vampyyri. Muut rekvisiitat on valmiina ostettuja mutta viitat ompelin HHkankaasta mukaani nappaamasta palakankaasta. Jotain ulkoilupukumaista kangasta, hiukan kiiltävää. Kamalaa ommeltavaa. Vampyyrin naamioituminen jäi vähän kesken, kun herra ei sitten halunnutkaan, että maalataan naama valkoiseksi ja piirrettäisiin vampyyrihampaat alahuuleen. Ei sitten.


Meidän pienelle prinsessalle tein "tyynynliina" hameen, johon lisäsin samaisesta viittakankaasta helmaan röyhelön. Kuvasta näette neitokaisen mielipiteen mekosta. Haamua yrittää hän esittää. En edes yrittänyt ehdottaa naaman maalaamista valkoiseksi, kun mieliala oli tuollainen.


Itsestä ei ehtinyt ottaa kuvaa mutta tuollaisen paidan leikkelin mustasta trikootopista. Taakse tein ensin irvistyksen. Etupuoli näytti tyhmältä täysin mustana, joten leikkelin siihen sitten hämähäkinseitin. Olisi ollut hyvä pelkästään hämähäkinseitillä mutta tulipa tehtyä. Topin ostin muutamalla eurolla Halpa-hallista. 

Ja se kiirus.. yhdestä uudesta syypäästä pieni pilkahdus tässä...


Vaikkei oma koti olekaan nousemassa niin sen verran läheisille henkilöille kuitenkin, että kiitettävän paljon oon mäkin apunaisena saanut joutunut olla.. Sen huomaa kasvavasta kangaspinoista, keskeneräisistä töistä sekä sikolättikodista. Nähdään siis taas.. joskus.

4 kommenttia:

  1. Hienot asut olet loihtinut ;) Mahtava idea leikellä musta t-paita.

    VastaaPoista
  2. Wau, määki tahon tommosen hämähäkkipaidan! Kiva idea :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia pikkuisia :)! Ihanat vaatteet olit keksinyt tehdä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!