torstai 3. marraskuuta 2011

Ei menny niinku Strömsössä..

Yritin tehdä tälläisiä joulunameja piparminttutikuista ja suklaasta...


...mutta ei nyt ihan menny niinku Stömsössä:

{grin}

Seuraavalla kerralla täytyy muistaa, etten syötä neitiä samaan aikaan, kun karkkitikut on pehmiämässä uunissa. Ei edes yhtä lusikallista, koska just sillä sekunnilla ne tikut alkaa kuplia ja sitte onki jo myöhästä.

Mutta jos jotain huonoa niin aina jotain hyvääki. Saan herkutella nämä ihan ite hyvällä omallatunnolla. Jos jotain jää lapsilta jäljelle. ;)

3 kommenttia:

 1. mut onhan se pakko tehä koe-erä et tietää miten hyvänmakusia ovat

  VastaaPoista
 2. IHana blogi sulla. Eksyin jotain kautta tänne ja olen selaillut sun kivoja juttuja tänään aina kun on ollut aikaa! Kivoja vinkkejä olen ottanut lahjoihin täältä. MIstä ostit noita pitkiä tikkuja tikkareihin ja tikkuahan ei varmaankaan laiteta uuniin, vaikka pikaisella lukemisella ymmärsin niin siitä enkunkielisestä ohjeesta, minkä olet linkittänyt. Eli tikku tökätään uunin jälkeen tuohon jotenkin kiinni ja sulatettu suklaa lusikoidaan vasta uunituksen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kehuista! =)

   Ne tikut on pitkiä puisia varrastikkuja, ihan Citymarketista löysin. Turhan pitkiä ne oli, joten jouduin vähän pilaamaan järeimpiä saksiani niitä lyhentäessä. Tokaan onnistuneeseen erään laitoin tikut jo heti alkuvaiheessa noiden piparminttukeppien keskelle ennen uuniin laittoa. Uunista pois oton jälkeen (kannattaa tosiaan koko ajan seurata silmä tarkkana, kun ne on uunissa, ettei käy noin kuin tässä postauksessa mulle. Ne sulaa tosi äkkiä eli ulos heti, kun näkee vähänkin kuplahtavan jossain!) vielä varovasti painelin karkkitikkua siihen puutikkuun päin, että jää paremmin kiinni. Kun ne oli jäähtynyt, lisäsin sulan suklaan (ite sulatin suklaan pienessä pussissa ja leikkasin kulman auki pursotusta varten) sinne keskelle sekä koristerouheet päälle.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!