lauantai 10. syyskuuta 2011

Käännettäviä ruokalappuja


Aikaisemmista kestovaippaompeluksista on jäänyt paljon pul-kankaita kangaslaatikkoon. Päätin aloittaa niiden tuhoamisen ja kokeilin väsätä käännettävän ruokalapun. Kaavaa ei ollut valmiina, eikä ohjettakaan mutta tuskin tämä nyt mikään uusi innovaatio kuitenkaan on.


Kankaat: Omput br-pul ja joustofrotee Myllymuksuilta, 
Oravat br-pul Sampsukalta, vihreä-keltaraitainen joustofrotee Metsolalta, 
valkoinen joustokantti muistaakseni Myllymuksuilta, KAM nepit Kotimäen puodista.

Ompelin ensin taskun reunaan joustokantin. Sitten ompelin kankaat ensin oikeat puolet vastakkain yhteen, tasku tietenkin siellä välissä myös. Kääntöaukon jätin taskun pohjalle. Käänsin oikein päin ja ompelin kääntöaukon kiinni samalla kun tikkasin lapun reunat ympäriinsä. Niskaan laitoin kiinnitykseksi tuplanepit kolmella säätömahdollisuudella. Ruokalapun voi kääntää ja käyttää kummin päin vain haluaa. Kiva ja sopivan oloinen tuli. Meidän pieni töyhtöhyyppä poseeraa:


2 kommenttia:

  1. Nyt vasta sattumalta löysin siun blogin ja voi jestas miten ihania ja monipuolisia käsitöitä teet! Olen koko aamun selaillu näitä postauksia taaksepäin ihastuksissani :) Samantien pitää kyllä lisätä omalle blogilistalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mirka! <3
    Mulla on välillä hiukan hidas tahti mutta yritän bloggailla aina, kun saan jotain aikaiseksi.. ja löydän vieläpä aikaa myös siihen bloggaamiseenkin. =D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!