tiistai 9. maaliskuuta 2010

Pari pikku juttua

Ihana kevät ja ihanat kevät kiireet. Paperihommia riittää niin paljon, että ei paljon muuta jaksa tehdä tämän normaalin kodin ja lastenhoidon ohessa.

Tässä parin viikon aikana ei ole tullut oikein mitään valmista käsityöpuolella, vaikka ns. hermojen lepuutusta olisi kaivattu ja paljon. Vain trikoisen korin ja vaippojen säilytyspussin olen saanut valmiiksi.

Ohje: Omasta päästä, koukku kokoa 8
Materiaali: ruskea trikookude ikasyristä

Kudetta oli alkujaan vajaan kilo. Vielä en ole punninnut paljonko tuohon matalaan koriin kului. Lopusta olisi aikomuksena tehdä muutama pieni korkea kori vessaan. Sitten joskus kun ehtii ja jaksaa.


Kaava: Sovellettu pienestä Muksut -säilytyspussista
Materiaalit: Tähdet brPul, ostin joskus ystävältäni,
kapea tarranauha paikallisesta kangaskaupasta,
ripustusnaru Myllymuksulta,
koristenauha Farbenmixiltä

Tämä pussukka on ollut ajatusasteella jo varmaan vuoden ja nyt vihdoin sen sain tehtyä. Alkujaan rupesin leikkelemään kankaita siteitä varten mutta siinä kankaita läpi käydessä näin tuon ja ajattelin pikaisesti vihdoinkin ommella pussukan valmiiksi. Ja eihän siihen sitten kauaa mennytkään. Koristenauha taitaa olla hiukan liikaa, olisi ollut yksivärisessä pussissa paljon kivempi yksityiskohta.

Loppuun on pakko vielä laittaa kuva meidän nuorimmaisesta. Ostin Selia shopista ihanan kesälätsän ja siihen ihastui niin äiti kuin poikakin menneellä viikolla, kun lätsä meille saapui. Herra 1½vee taaperteli ja touhusi menemään täällä monena päivänä tuo lätsä päässä. <3 Lopulta piti se jo nostaa jemmaan, ettei joudu hukkaan ennen ku kesä ehtii tulla. Aivan ihan kerta kaikkiaan!


1 kommentti:

  1. Kävin kurkkimassa <3 Tuo kesälätsä on kyllä aika magee :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!