tiistai 15. huhtikuuta 2014

Uusia tuulia..

Käsityö- ja blogihiljaisuus jatkuu edelleen. Liekö ompelukoneet, puikot ja koukut kohta suuttuneet mulle lopullisesti, kun en ole niitä yhtään huomioinut pitkiin aikoihin. Kankaatkin alkaa varmaan kohta hapertua hyllyihin..

Viimeinen puoli vuotta on tuntunut menevän aika haipakkaa ohi, ennen kuin on edes huomannut ajan kuluvan. Työn alla ollut Maatalousyrittäjätutkinnon arviointi lähenee ja on viimeisen rutistuksen aika, että saan kirjallisen työn ajoissa valmiiksi. Kuukauden päästä nähdään, saanko yrittäjätutkinnon läpi vai en.

Ettei nyt vaan yhtään tulisi liikaa luppoaikaa jatkossakaan ollaan jo vähän päästetty uusien tuulien puhaltamaan. Perjantaina tämä tontti saavutti akkavallan, kun tilalle saapui neljä emolehmänalkua.. "pieniä" karvaisia sarvipäitä, kolme ruskeaa ja yksi musta.
Oon ollut yllättynyt, miten erilaisia on ollut ihmisten reagointi asiaan. Toiset on ollut melkein yhtä innoissaan kuin itekin olen. Toiset taas tuntuu pitävän ihan hulluna. Mutta mikäs siinä, hullu sitä pitää vähän ollakin. Ei elämässä muuten uskalla mitään tehdä. ;)

7 kommenttia:

 1. Onpas teillä ihania uusia perheenjäseniä!

  VastaaPoista
 2. Vau mitä karvapalloja, ihanasti tukka silmillä :)

  VastaaPoista
 3. Huippu! Mukava löytää kohtalotoveri :)
  Meille saapui huhtikuussa kolme kantavaa ylämaankarjan lehmää ja nyt niitä on jo 7!
  Kummallakaan ei ole mitään kokemusta maatalousalasta, mutta hyvin on mennyt ja ollaan niin onnellisia näistä karvapalloista <3 Elokuun alussa tuli sonni ja toivotaan, että keväällä olisi taas uudet vasikat. Juuri samanlainen reagointi oli täälläkin. osa piti ihan hulluna ja osa oli melkein yhtä innoissaan ku mekin. Päivääkään ei ole harmittanut tämä ratkaisu ja tarkoitus olisi lisätä karjaa, että saisi lihaa myyntiin asti. Onnea teille karvapallojen kans!! :) Unelmat ja haaveet on tehty toteutettavaksi. kerran me vain täällä eletään.

  VastaaPoista
 4. Beautiful card, I love the image and the design.

  VastaaPoista
 5. I have seen that every person wants to express his feelings well but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have written your own words. feelings are expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Online Girl Gurugram
  Online Gurugram Girl number
  Butey Full girl gurugram
  Gurugram Girls Hostel
  beautifull nightlife Gurugram
  gurugram night girl
  beautifull night girl Gurugram
  vip Girls In Manesar
  gurugram girl cheap rate

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!