keskiviikko 14. elokuuta 2013

Aurinkokuntaa

Tänään alkoi meidän "riiviökaksosilla" arki. Vanhemmalla eskari, nuoremmalla päiväkoti osapäiväisesti. Saadaan tytön kanssa olla ihan kahdestaan peräti nelisen tuntia 12 päivänä kuukaudessa. Wuuhuu!

Pojille piti ommella uusia vaatteita, kun vanhat on kummasti kutistuneet kesän aikana. Tulihan niitä ommeltua kaikille aika kasa mutta tässä nyt taas nämä keskimmäisten kivoimmat erikseen.

Kaavat: Huppari Beagle boy Ottobre 4/13 koossa 110cm
Housut Saimit Ottobre 1/09 koossa 110cm
Kankaat: Aurinkokunta ja lime trikoo Käpyseltä
sininen trikoo jostain
Housujen velourit ikasyrilta

Beagle boy vaikutti hyvältä kaavalta ihan sellaisenaan. Pojat tykkää huppareista, joten niitä nyt yritin ommella enemmän. Näihin tein nuo hihansuukaitaleet hupun vuorin kanssa samasta kankaasta ja laitoin keskenään eri väriset, etteivät ihan samanlaisia tarvitse tehdä. Yleensä vihreä väri on mennyt tuolla nuoremmalle (eli vasemman puoleiselle) pojalle mutta nyt nämä kääntyi toisin päin ja ihan poikien omasta tahdosta. Tunnistan piirteen myös itsestäni, lempivärit vaihtelee aika ajoin. 


Aurinkokunta on kuosina niin huippu kyllä, että tätä oli ihan pakko saada heti kun se myyntiin tuli! Niin mainioita nuot eläinten ilmeet! Kangas taisikin loppua aika äkkiä, joten kerrankin onnistuin olemaan oikeaan aikaan koneen ääressä. Haaveilen tästä kankaasta joustamatonta versiota sisustukseen. Aurinkokunta verhot olisi aika hienot kyllä poikien huoneeseen!


Ja nyt mä taidan kohta puolin lähteä katsomaan onko meidän päiväkoti enää paikoillaan. Kiitos ja anteeksi vaan tädeille siellä tulevasta lukuvuodesta! =D

7 kommenttia:

 1. Nämäkin ovat niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat hupparit ja pojat on niin veikeen näköisiä :) Mitäköhän suunnittelevat seuraavaksi.

  VastaaPoista
 3. Uusikin lukija täällä ihastelee settejä - kyllä noissa on hyvä viilettää :) Minäkin jotenkin ihastuin aurinkokuntaan, vaikka yleensä en osaa pukea lapsia kovin mustaan. Oma pala odottaa vielä...

  VastaaPoista
 4. Upeat! Ja nauti hieman omasta ajasta jos osaat;)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän ihanat setit ja tuo kangas on upea!!! Kyllä kelpaa poikien kun on noin ihania vaatteita ja niin taitava äiti!! Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!