sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Unipussi (kokeilu)


Kaava: Oma, koko n. 68cm
Kangas: Kangaslaatikosta löytynyt Nalle Puh -kuvioinen trikoo 
Nepit KAM:n 20 kokoa

Meidän (ei niin) pieni neitokaisemme on nykyään kova potkimaan peittoa pois päältä. Jalat viuhuu, kuten kuvassa näkyy, lähes koko ajan. Kokeilin tehdä neidille hihattoman unipussin, että voin alle pukea vielä erikseen yöpuvun. 

Kaavan piirsin vapaasti. Hiukan otin yläosaan suuntaa antavia mittoja 62cm yöpuvusta. Pussiosasta tein reilun, että menisi nyt edes jonkun aikaa päälle. Kangas on laatikon uumenista löytynyt paksuhko (interlock?) trikoo. Ei mitään muistikuvaa milloin ja mistä oon ostanut. Pyörinyt jo pitkän tovin tuolla odottamassa vuoroaan. Unipussiksi sopi ihan täydellisesti tuollainen haukotteleva uniasuinen Nalle Puh.

Tein pussista kaksinkertaisen niin on hiukan lämpöisempi. Eteen yritin saada aikaiseksi nappilistaa Hello syr och pysslar -blogin tutoriaalin avulla mut en vaan tajunnut, miten homma menee. Asiaa ei auttanut tietysti yhtään mun surkea ruotsin taito eli lähinnä kuvista yritin ottaa mallia. Noh mutta, tuli siitä jonkinlainen. Jos joku osaa vinkata hyvän kuvallisen ohjeen tuollaiselle "vaarinpaita" nappilistalle niin kiitollinen olisin!

Laitoin nepit myös olalle mutta ne ei kovin tarpeellisia käytössä ole ollutkaan. Ehkä seuraavan teen ilman niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!