keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

2 x taskuvaippa

Meillä on taas sairasteltu oikein kunnolla. Jo kolmas vatsatauti tälle vuodelle. Ei yhtään kivaa! Ei ole oikein tullut mitään valmista käsityörintamalla, kun kaikki aika on taas mennyt lapsia, miestä ja viimesenä vielä itseä kuntoon hoitaessa. Toivon vaan, että nämä taudit olisi nyt tältä erää tässä. Ei enää huumori oikein riittäisi neljänteen Yrjön vierailuun.


Pienenä "välityönä" ompelin eilen valmiiksi jo toooosi pitkään keskeneräisenä odottaneet kaksi taskuvaippaa.

2 x taskuvaippa L
Kaava: Piirretty Onnikkaan sivunepillisestä taskuvaipasta, hiukan muokattu
Kankaat: "Minttupastilli" 1mil Pul Kotimäen Puoti , sininen bambujoustofrotee Myllymuksut
Pöllönen brPul ja petrolinvihreä coolmax Sampsukka

Nämä oli tosiaan leikattu ja nepitetty aikoja sitten, jos oikein muistan niin loppukesästä näitä alottelin. Sillon sain sentään heti tehtyä valmiiksi ne neljä muuta työn alla ollutta taskuvaippaa ja vain nämä kaksi jäivät odottelemaan sopivan väristä ompelulankaa. Langat sain kyllä ostettua aika pian, mutta ommeltua en.  =D 

Minttupastilliseen puliin yhdistin sinisen bambujoustofroteen, koska halusin muutaman bjf sisustaisen vaipan pojalle. Tuo yhdistelmä oli kyllä tosi kurjaa ommeltavaa. Bambujoustis venyi ja vanui ja 1mil pul taas ei oikein paljon mitään ja lopputulos on vähän sen näköinen. Pöllönen coolmaxilla sen sijaan oli tuttua turvallista ommeltavaa ja siitä tulikin huomattavasti siistimmän näköinen kuin tuosta toisesta. Molemmissa on turkoosit KAM:n nepit, säätömahdollisuuksia on neljä kahdessa rivissä. 

Mun ompelukone tai paremminkin Äidin ompelukone, vanha Singer, kaipaisi kyllä kipeästi huoltoa. Meinaa kiukutella mulle aina vain enemmän, kun jotain sen kanssa yritän tehdä. Ihan uusi ompelukone kyllä houkuttelee tosi paljon, vaikka ei tuossa vanhassa sinänsä mitään isompaa vikaa ole. Saa nähdä, mitä sitä tekisi. Mun synttärit ja äitienpäiväkin olisi tuossa kohta puolin sopivasti tulossa.. jospa saisi mieheltä luvan käydä koneostoksilla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!