maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyn lehdet

Tämä on se kangas, minkä takia aikani väänsin täydellistä paitakaavaa itselleni. Paapiin ihana short collections ilmestyi myyntiin muutama viikko sitten. Missasin alkuhuuman mutta onneksi sentään tämä lehtikuvioinen kangas meni kaupaksi hitaiten ja ehdin sitä itselleni nappaamaan paidan verran. Paitaa olen siitä halunnut siitä lähtien, kun mallikuvan Paapiin facebook sivuilla näin.


Kaava: Oma
Kangas: Leaf trikoo Paapiilta
kullankeltainen resori ikasyr

Ihana syksyinen kangas ja ihana paita. Paita on ollut koko päivän jo päällä, en raaskinut vaihtaa asioille lähtiessä ja nyt sitten saattekin kuvat ryppyisestä paidasta. Kun olin saavuttanut hyvän paitakaavan niin nyt on hyvä alkaa varioimaan eri muokkauksia. 


Tähän tein leveällä resorilla v-mallisen kaula-aukon Ottobren Pine green (5/13 lehdestä) innoittamana. Ikasyriltä tilasin ihan muuten vaan kullankeltaista resoria ja se sopi varsin lähelle yksiin lehtien keltaisen sävyn kanssa. 

Taisin tehdä yhden uuden lempipaidan!

11 kommenttia:

  1. Onpa kiva paita, kiva malli ja hieno kangas!
    Pitäisi myös opetella tuo kaavojen teko, tai edes muokkaus...

    VastaaPoista
  2. Olet nähnyt kyllä tosi ison vaivan paitakaavan muokkaamisessa. Ja se on kyllä kannattanut, tämä istuu tosi hyvin!

    VastaaPoista
  3. Ihana paita, tuo kaula-aukko on huippuhieno. Minä taidan matkia tuota kaula-aukkoa seuraavaan tunikaan....

    VastaaPoista
  4. Voi taivas miten kaunis! Ja istuu kyllä nätisti nyt tuo malli sinulle. Mulle ei tuo sinappi väri käy sitten pätkääkään. Muuten olisin hamstrannut tätäkin kangasta :)

    VastaaPoista
  5. Kauniin mallinen paita, pääntie on hieno ja hyvin sopii tuo resori sävyyn. Pitääpä piipahtaa Ikasyrin sivuilla, kun meiltäkin kokoelman kankaita löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikasyrin verkkokaupassa se kullanvärisen resorin kuva on hämäävän vaalea. Tai sitten mulla on näytössä asetukset ihan pielessä. Tälläinen kauniin kultainen/sinappinen sävy se kuitenkin on ja tosiaan sattumalta osuikin sit ihan täysin näiden lehtien sävyn kanssa yksiin.

      Poista
  6. KIITOS kaikille mieltä lämmittävistä kommenteista!! =)

    VastaaPoista
  7. Mielettömän kaunis paita; upea kangas, ihanat väriyhdistelmät sekä upeasti istuva paita! En ihmettele, ettet malttanut ottaa sitä päältäsi. ;)

    VastaaPoista
  8. Kaunis paita! Minä olisin halunnut sitä toista PaaPii-kangasta, jossa oli palluroita, mutta ei mitään saumaa että olis mulle riittänyt...

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana paita ja kaula-aukko on todella kaunis.

    VastaaPoista
  10. Harvoin kyllä sattuu niin, että resori noin hyvin sattuu väriltään kankaaseen. Todella kaunis paita! Toistan toisten kommentteja, mutta kangas on kyllä herkullinen. Onnistunut kaavoitus!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!