tiistai 8. tammikuuta 2013

Punainen pipo

Ohje: Muokkaillen Drops myssyn ohjetta, kuvio Rakkaudella sinun piposta
Lanka: Gjestal Tinde, punainen
Puikot: 4,5mm

Tyttö tarvitsi punaista pipoa mätsäämään Ticketin sydänhaalarin kanssa. Olin pistänyt itselle muistiin Rakkaudella sinun pipon, piti se itselle neuloa mutta päädyinkin käyttämään siitä sydänkuvion tytön pipoon ja neulomaan varsinaisen pipon jo aiemmin hyväksi havaitulla ohjeella. Neitiä odottaessa jo neuloin tämän myssyn (ajattelin, että jos vauva on poika niin rusetit saa aina otettua pois) ja tämän puolestaan viime talvena. 

Hyvin huomaa, etten ole mikään pro neulomaan. En tajunnut aloittaa myssyn reunaa pienemmällä silmukkamäärällä kuin mitä kuviointi vaatii ja näin ollen reuna nyt vähän repsottee otsalla. Mutta mitä pienistä. Eipä tuo kuviokaan täysin onnistunut mutta mitä vähän isommistakaan. :)Meinasin ensin, että vuoritan pipon jollain, että olisi lämpöisempi mutta en loppujaan taidakaan. Menee nyt talvella kyllä aluspipon kanssa pienemmillä pakkasilla ja keväällä sit yksistäänkin. Jos vaikka löytäisi jonkun ihanan Racoonin sydänsetin tytölle kevätvermeiksi.

4 kommenttia:

  1. Ihana pipo <3! Sinulle on yksi juttu blogissani (onnenhelmi.blogspot.fi), olen Nappinjan Janika, mutta nyt vain toisilla tunnuksilla täällä :).

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo ja varmasti lämmin :) Blogissani on jotakin sinulle,käyhän kurkkamassa.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!