tiistai 1. tammikuuta 2013

Kankaaton tammikuu, tästä se lähtee!

Hiphei ja tervetuloa uusi vuosi ja tammikuu! Lähdin mukaan fb:ssä meidän paikallisryhmän Kankaaton Tammikuu -tapahtumaan. Ideana on siis olla ostamatta kankaita tämän kuun aikana ja pyrkiä tuhoamaan aiempaa varastoa pois mahdollisimman hyvin pois. Napsusormi ei sinänsä ole ollut mun ongelma (yleensä) vaan lähinnä se, että en saa vanhoja varastoja ommeltua pois. Ei mulla mitkään mahdottoman isot varastot ole mutta ihan liian isot siihen nähden, millaset säilytystilat mulla on. Otin itseni iloksi lähtötilanteesta kuvat ja päätinpä jakaa ne teidänkin kanssa. Katotaan tuleeko kuukauden aikana yhtään muutosta noihin kasoihin.


Koreista isommassa rullattuna kankaita, pienemmässä UFO:ja.. Se "päävarasto".  Joskus mulla oli tuolla pöydän alla kaksi isoa äitiyspakkauslaatikkoa kankaita varten. Pidin joskus pitkän kangaslakon ja sainkin kutistettua kasan yhteen äp-laatikolliseksi mutta nyt on taas vähän levähtänyt, kuten kuvasta huomaa. Etualan muovipussissa korjausta/kierrätystä odottavia vaatteita. Seinän vieressä näkyy vanha imetystyynykin odottamassa uusiokäyttöä..


 Ylemmässä pikkulaatikossa resorit, alemmassa tukikankaat, liimaharsot, heijastinkankaita yms. Isoista laatikoista ylemmässä askartelutarvikkeita eli ne ei kuulu tähän mutta alemassa on yksi mun noloista ikuisuusprojekteista: verhot vanhempieni mökille. Siinä ensimmäinen tavoite tälle kuulle, että ne vähintäänkin on valmiit kuun loppuun mennessä!! 
Laatikoiden vieressä vanhat lasten peitto, tyyny ja alla pussissa vanuja. Kaunis isojen tilkkujen laatikko. Kaipaisi selvittelyä..


Ja vielä pienempien tilkkujen kori ja pikkupussukat, joihin oon kerännyt yksivärisiä trikoo ja velourtilkkuja mahdollisia applikaatioita varten. 

Tästä se kangaslaihistelu sitten taas lähtee. Toivottavasti voin kuun lopussa esitellä teille vähän väljempiä kangaskasoja! Niin ja TSEMPPIÄ kaikille kanssakangaslaihistelijoillekin! 

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!