perjantai 10. toukokuuta 2013

Se on Nanne Puh!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se menee. Mun mottoni nykyään! 

Paikallisen FB ompeluryhmämme,tuttavallisemmin TOE:n, maaliskuun (heh) haasteen toinen osa vihdoinkin valmis. Pointtina oli siis laittaa kuva kankaasta, josta ei oikein keksi mitään tehtävää ja muut ryhmäläiset sitten ideoivat. Itselle jäi lopullinen päätös ja toteutus. Kaava: Ottobre 6/09 yökkäri muokattuna tunikaksi
Kangas: Punainen mehiläinen trikoo ikasyr
kanttien interlock jostain
applikaation kankaat trikoita

Ideaksi sain tunikan Nalle Puh aiheisella applikaatiolla. Hunajapurkkia ehdotettiin taskuksi mutta se jäi nyt toteuttamatta. Olisi kyllä ollut varmasti hauskempi niin. Se oli muuten kiva huomata loppusilitystä tehdessä, että etukappaleella surinosa amppareista on nurinpäin. Ois ehkä voinut vähän skarpata kappaleita leikatessa. Mutta mitäs me pienistä vieläkään. ;)Applikaatiokin onnistui mun mittapuulla hyvin. Asiaa auttoi huomattavan paljon se, että löysin koneestani oikean applikointisiksakin! Kiitos Koivun herralle siitä vinkistä. Ehkäpä tämän rouvan kannattaisi tavata käyttöohjekirja pari kertaa uudestaan läpi ennen kuin käväsee narisemassa koneensa vikoja myyjän luona. ;D  Eihän tuo jälki nyt mitään proota vieläkään ole mutta harjoitellaan. 

Tällä viikolla saapui kauan odottamani kantinkääntäjä! Wuuhuu! Kylläpä oli nautinto ommella, kun kantit tuli tuosta noin vain (pienen hienosäädön jälkeen)! Saumurinkin käytin huollossa ihan hiljattain ja sekin ompeli ihan nikottelematta ja niin nätisti jopa tuota ohutta trikoota! Puhumattakaan nyt siitä, että sain tässä hiljattain ompelunurkkaukseeni uuden hyllyn ja pöydän ja kaikki on niin nätissä järjestyksessä! 


Tykkään!

4 kommenttia:

 1. Hieno tunika ja hyvä järjestys tuolla ompelunurkassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos toisenkin kerran. =) Vielä kun ehtisin joskus hakemaan Ikeasta sopivia koreja niin saisi näkymän olkkarin puolelta vähän vielä siistimmäksi. Ensihätään täytin hyllyt ihan vaan niillä koreilla, mitä valmiina kotoa löytyi. =)

   Poista
 2. Voi miten mainio idea yhdistää tähän kankaaseen Nalle Puh! Loistava mekkonen!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!