lauantai 12. marraskuuta 2011

Miesiskälle, isäukille ja appivaarille

Vaikka lahjottavat ei vielä ole lahjoja saaneetkaan niin esittelen nämä itse väsätyt isänpäivälahjat jo täällä. Tuskin asianomaiset kuitenkaan ehtii tänne eksyä ennen huomista. Tai no tuskin eksyvät muulloinkaan. =D

Idea näihin täältä
Materiaalit: Prikkoja miehen autotallista, renkaat muutamasta turhasta avaimenperästä
 
Ostin hiljattain kirjainpunsselit Villakivestä ja nyt kokeilin niitä ensimmäistä kertaa. Prikat kävin kaivelemassa miehen autotallilta/pajalta/hallilta miksikä tuota sen rom..öhöm, siis koneiden korjauspaikkaa nyt kutsuisikaan. Tavaraa siellä ainakin on paljon ja kyllä sieltä kaikenlaista hyödyllistäkin löytää, kun vaan tarpeeksi etsii. 
 
Miesihana porasi ja siisti renkaita varten reiät prikkoihin eli mulle jäi vaan tekstin lyöminen ja viimeistely. Se ei ollutkaan ihan simppeliä hommaa. Piti pitää punsselia ihan suorassa ja lyödä niin kovaa kuin mahdollista. Joo, mun voimilla. Jouduin paukuttelemaan useamman kerran ennen kuin kirjaimesta oli kunnolla painunut jälki prikkaan. Ja tietysti ne sitten aina hiukan liikahti, joten ihan täysin onnistuneita noista ei tullut. Viimeistelin avaimenperät vielä suihkauksella hopeaa spraymaalia, tekstin päälle piirsin permanent-kynällä ja hinkkasin ylimääräiset kynän jäljet pois.


Mies saa tuon Paras isä -avaimenperän. Omalle isälleni lähetin avaimenperän, jossa toisella puolella lukee Ukki ja toisella puolella Isä. Miehen isää lahjotaan puolestaan Vaari -avaimenperällä. Toivottavasti tykkäävät ja keksivät käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!