lauantai 24. marraskuuta 2012

Syksyn pipovaihto (+ neulottu huivi)

Osallistuin Nappinjan Janikan järjestämään pipovaihtoon, jossa ideana oli lähettää itsestään tiedot ja toiveet Janikalle ja Janika sitten sekoitti joukon ja laittoi sähköpostiin sen henkilön tiedot, jolle sai itse toteuttaa pipon.

Mä olin itsekäs ja toivoin pipoa itselleni. Sain postia jo hyvissä ajoin ja paketista paljastui tälläinen ihanuus:


Paketissa mukana tuli myös teetä ja Geisha paloja mutta ne kaikki ehti jo kadota parempiin suihin ennen kuin ehdin edes kissa sanomaan. En voinut edes lavastaa kuvaa, kun en muistanut enää oliko Geishat tavallisia vai darkeja. =D  Suuri kiitos kuitenkin piponi tekijälle ylimääräistä herkuistakin!



Pipo on tehty velourista ja joustofroteesta ja siinä on piristyksenä pieni rusetti sivussa. Se onkin just sellainen kiva pieni juju, mitä pipoon toivoinkin! Kiitos! Värit ovat mieluiset ja sattuipa tuo rusetin turkoosi sävykin sopimaan täydellisesti joskus neulomaani Gail huiviin.


Huvia en ole tainnut ikinä täällä blogissani edes esitellä, vaikka onkin valmistunut jo pari vuotta sitten. Korjataanpa sekin virhe tässä välissä.

Ohje:  Gail (aka Nightsongs)   !Ravelry-linkki!
Lanka: Novita Rose Mohair
Puikot: 5mm

Tämmöisen kun jaksaisi taas neuloa jostain ihanasta langasta. Kaunis malli mun mielestä. 

Ja takaisin pipovaihtoon. Itse sain kunnian tehdä pipon vaihdon järjestäjälle eli Janikalle itselleen. Pitkään mietin ja suunnittelin millaisen tekisin. Lopulta sain ahaa elämyksen heijastimia värkätessä ja samalla muistin kaverilla nähneeni just ideaani sopivaa kangastakin. Tyhjäsin kaverin kangasaarteita jo muutenkin itselleni just silloin, joten samaan pakettiin vinguin vielä pipopalan verran sitä ihanaa kangasta. =D Posti teki vaan kivat mulle (taas kerran) ja junnasi paketin kuskaamista liian pitkään. Odotin pakettia torstaiksi, viimestään perjantaiksi mutta hahhhaa, maanantaillehan se meni. Onneksi olin pipon koristeen sentään tehnyt odottamaan jo paljon aiemmin ja käynyt herkut ostamassa, joten kankaan saapuessa ei kauaa enää mennyt, kun paketti oli kasassa. Postiin en enää maanantaina kuitenkaan ehtinyt, joten tälläinen paketti lähti lopultakin (vähän varsinaisesta aikataulusta myöhässä) tiistaina matkaan:


Kaava: Ottobre 4/2012 Baggy look
Kangas: Gekkon ruskea kukka trikoo kaverilta
Koriste: Heijastin nauha Tikata , mittanauha kierrätetty

Tein pipon trikoosta, vaikka nyt onkin talvi tulossa. Toivottavasti tässä nyt kuitenkin ehtii vielä olla hiukan leudompiakin päiviä, ettei pipo kokonaan jää odottamaan kevättä ja sään lämpenemistä. (Ja ehdittäisiin mekin saamaan tuota raksaa vähän eteenpäin, ettei tarvi sormet jäässä koko ajan touhuta =D )

Heijastinkukka on pipossa kiinni hakaneulalla. Saapi pois pesujen ajaksi. Tai vaikka siirtää kokonaan johonkin muualle, jos niin haluaa.

Kaikki vaihdon pipot voi käydä kurkkaamassa Nappinjan blogista. Sieltä mulle selvisi, että mun parini oli Rilli. Kiitos hurjasti piposta ja herkuista! =)

5 kommenttia:

  1. Loistava idea tuo heijastin! Sopii hyvin teemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Tykkään itekin hurjasti. Kirkas lamppu välähti kyllä pään päällä loisteeseen, kun ton keksin. :D Tiedä sitten onko joku muu keksinyt saman jo ennen mua, ite en ole törmännyt samanlaiseen. =)

      Poista
  2. Ihania pipoja molemmat! Olis pitänyt itsekin osallistua tuohon pipovaihtoon :)

    VastaaPoista
  3. Onpas kiva, että pipo oli mieluinen ja on päässyt käyttöönkin! :) Tosi upea tuo huivi, voi kun itsekin jaksaisi ruveta neulomaan tuollaista. Tulee lähinnä neulottua vaan sukkia ja lapasia ja ei uskalla kokeilla tuollasia vaikeempia juttuja.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!