sunnuntai 30. lokakuuta 2011

ManyLives

Tänään oli tuunauspäivä. Kolme ilmeisen huolimattomassa säilytyksessä enemmän ja vähemmän reikääntynyttä ManyMonthsin merinovillaista body/paitaa sai tänään uudet elämät.


Keltainen body oli kaikkein parhaimmassa kunnossa. Edessä oli kolme pientä reikää, jotka peitin applikoimalla päälle ruskeat sydämet, jotka on leikattu vihreän bodyn hiharesorista.


Vihreässä bodyssa oli hihoissa reikiä. Hankalia paikkoja korjausta ajatellen, joten leikkasin hihat pois ja ompelin etu- ja takakappaleesta lörppöpipon. Ommellessa huomasin, että etukappaleen helmassa olikin pieni reikä, joten sävelsin siihen päälle ruskean raidan.Ruskea body oli kaikkein huonoimmassa kunnossa. Siitä surautin peukalottomat tumput ja tossut. Tumput tein hihoista käyttäen hyväksi paidan hiharesoreita. Tossuihin sovelsin Ottobre 6/10 ollutta velourtossujen ohjetta. Muutin mallin resorivartiseksi ja jätin kuminauhakiristyksen pois. Ruskeasta bodysta ei riittänyt vuoreen asti kangasta, joten vuori on tehty tilkkulaatikosta löydetystä kettu ja karhu -joustofroteesta. Joitain pieniä reikiä jäi noihinkin mutta eiköhän ne silti asiansa aja päikkäreillä.


Ja lopuksi iloinen neiti merinovilloissaan. <3 

5 kommenttia:

 1. Kivat uusiokäytöt! Nyt saa pienen puettua ihan päästä varpaisiin villaan :) Nuo on kyllä hyviä vaatteita! Niitä on käytetty/käytetään vaippa-aikana ja vaipattomina aikoina.

  VastaaPoista
 2. Mä olen tykännyt kanssa. Nuo Woolit on kaikkein parhaimmat teolliset vaippavillahousut, mitkä tiedän. Niitä on meiltä löytynyt kaikissa väreissä. =D

  Nuo paidatkin on kivoja. Pehmeitä ja lämpöisiä. Ainut miinus näissä oli bodypalojen kiinnitysnepit, jotka lähti irti niin helposti. Mutta sekin vika on ilmeisesti korjattu uudempien erien paidoissa.

  Nämä meidän paidat on ostettu jo tuolle meidän tokalle, vuonna -07 syntyneelle, pojalle. Pysyivät hyvinä niin kauan, kun olivat käytössä mutta noiden -08 ja -11 syntyneiden välillä parin vuoden jemmassa olosta ne ei tykännyt. Aikani niitä olen tuossa pyöritellyt miettien, mitä ihmettä niistä teen, kun en poiskaan ole raaskinut heittää.

  VastaaPoista
 3. hyvinhän nuo tuli hyödynnettyä :)

  VastaaPoista
 4. moi! :) kiitos ihanasta viestistäsi, mä en heti tunnistanut sua! voi että oot taitava! ihania juttuja sä teet. mä myös tuun lukijaksesi heti! osaispa itekin jotain tuollaista tehä... kivaa viikkoa teiän sakille! :) ps. ihana katras teillä!

  VastaaPoista
 5. Käyhän nappaamassa blogistani sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!